Deko 133B avara Plus

Deko 133 B on paljon toivottu lisä tähän kokoluokkaan. Toimiva pohjaratkaisu sisältää neljä makuuhuonetta,
joten se soveltuu isommankin perheen kodiksi – kuitenkin kompakteilla neliöillä.

Kaupunkikoti päätysisäänkäynnillä

Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti. Eteinen on mukavan tilava, johon koko perhe mahtuu yhtä aikaa pukeutumaan. Eteisestä avautuu yhtenäinen keittiö-olohuone tila, joka on kodin sydän. Käytännöllinen liedellinen saareke rytmittää tilaa ja ruoanlaiton lomassa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 4

Talon neljä makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa. Tämä helpottaa talon sijoittamista tontille siten, että lepotilat ovat viileämmällä pohjois-itä -ilmansuunnalla ja olokeittiössä voidaan nauttia auringosta etelä-länsi -suunnassa. Talossa on erillinen wc, mutta kylpyhuoneeseen on mahdollista asentaa myös wc-istuin. Kodinhoitohuone on tilava, jonne pääsee kätevästi suoraan eteisestä.

Deko 133 B avara plus talomallin ulkoasu on riisuttu ja moderni. Tähän tyylisuuntaan kuuluu pulpettikatto ja korotettu sisäkatto, jotka avartaa keittiö-olohuone tilaa. Talon yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle kaupunkitontille.

Kiinnostuitko Deko 133 B talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]