Deko 133A perinteinen

Koti on tilankäytöltään tehokas. Tämä suosikkimalli toimii kaikille ja muuntuu elämäntilanteiden mukaan.

Perinteinen ja toimiva koti

Tässä yksikerroksisessa kodissa on tilaa elämälle. Talossa on neljä makuuhuonetta, joita voi muokata perheelle sopivaksi. Yhteiset oleskelutilat ovat luontevasti keskellä taloa ja ne tarjoavat kodikkaat puitteet perheen yhdessäolon hetkiin. L-mallinen keittiö on olohuoneen katseilta suojassa, joten ei haittaa, vaikka kiireisen arjen keskellä tiskit jäisivät hoitamatta.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 118 m²
  • Kerrosala 133 m²
  • Kerrosala 250mm 129 m²
  • Makuuhuoneet 4

Perinteinen avokuisti toivottaa tervetulleeksi ja sinne on mukava kattaa vaikkapa päiväkahvit. Eteisessä on erillinen varasto, johon ylimääräiset vaatteet, kengät ja urheiluvarusteet saa säilytykseen. Talon toinen uloskäynti on kodinhoitohuoneessa, joka helpottaa arjen askareita. Pyykit saa näppärästi ulos kuivumaan ja saunoja pääsee helposti vilvoittelemaan.

Deko 133 A perinteinen talomallin ulkoasu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Julkisivultaan lämminhenkinen ja tyyliltään maalaisromanttinen talo istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä. Tämä talomalli on asiakkaidemme suosikki ­– onko se myös sinun suosikkisi?

Kysy lisää Deko 133 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]