Deko 132B moderni

Deko 132 B tuntuu kokoaan suuremmalta. Hulppean kokoinen keittiö-olohuone-tila tarjoaa loistavat puitteet perheen yhdessäolon hetkiin.

Toimivaa linjakkuutta

Pohjaratkaisussa on huomioitu perheen tarpeet pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Eteisestä avautuu hulppean kokoinen keittiö-olohuone tila, joka on kodin sydän. L-mallinen keittiö on tilankäytöltään tehokas ja ruoanlaitto on mukavaa, kun kaikki on käden ulottuvilla. Keittiön niemeke tarjoaa hyvin lasku- ja työskentelytilaa. Se myös jakaa ja rytmittää tilaa ja siten mahdollistaa ison keittiö-olohuone yhdistelmän. Isot ikkunat avartavat tilaa entisestään ja avaavat maiseman takapihalle. Kesäpäivinä olokeittiö laajenee sisennetylle terassille. Grillikausikin voi jatkua pitkälle syksyyn suojaisella terassilla.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 116 m²
  • Kerrosala 132 m²
  • Kerrosala 250mm 128 m²
  • Makuuhuoneet 3

Tilavat makuuhuoneet reunustavat olokeittiö -tilaa. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone, joka tarjoaa hyvin säilytystilaa. Kodin märkätilat on sijoitettu talon yhteen nurkkaan. Pesutiloihin kuljetaan tilavan kodinhoitohuoneen kautta. Iso tekninen tila voi toimia tarvittaessa varastona, mutta siitä voidaan myös helposti lohkaista lisää tilaa kodinhoitohuoneeseen tai pesutiloihin. Kodinhoitohuoneen oma sisäänkäynti toimii tarvittaessa arkieteisenä, jolloin huonolla kelillä rapa ei kulkeudu asuintiloihin.

Deko 132 B moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Talomalli on myös mahdollista saada kokonaan erilaisella julkisivutyylillä.

Kiinnostuitko Deko 132 B talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]