Deko 126 moderni

Tämä talomalli edustaa nykyistä linjakasta arkkitehtuuria parhaimmillaan. Sen pohjaratkaisu on selkeä ja neliöt tehokkaasti käytössä.

Käytännöllinen tilaihme

Deko 126 on trenditietoisen valinta. Modernin tyylin mukaisesti ikkunat ovat isoja ja tilat avaria. Perheen yhteiset tilat sijoittuvat miellyttävästi keskelle taloa. Keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa, jossa ruokaa tehdessä on helppo seurustella muiden perheenjäsenten tai vieraiden kanssa. Kesällä tila laajenee helposti talon levyiselle katetulle terassille, tarjoten siten hyvät puitteet esimerkiksi kesäjuhlille.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 111 m²
  • Kerrosala 126 m²
  • Kerrosala 250mm 122 m²
  • Makuuhuoneet 3

Kolmen makuuhuoneen pohjaratkaisussa arkikäytännöllisyyttä tuo iso eteinen, jonka yhteydessä on talotekniikan tila. Pääsisäänkäynnin vieressä on toinen sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen, josta on helppo pujahtaa lenkin jälkeen suoraan suihkuun.

Deko 126 moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Talon ilmettä voi muuttaa vaihtamalla kattomuodon toiseen. Talomalli voidaan toteuttaa myös neljällä muulla tyylisuunnalla (perinteinen, klassinen, avara tai avara plus).

Kiinnostuitko Deko 126 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

    [Gallery not found]