Deko 124 Klassinen

Deko 124 on pienemmän perheen tai pariskunnan näyttävä koti, johon saatu huolellisella suunnittelulla tilan tuntua.

Näyttävä ja käytännöllinen tilaihme

Tämän kodin suunnittelussa on haettu selkeitä tilaratkaisuja. Kodin sydän on yhtenäinen keittiö-olohuone, joka on sijoitettu talon toiseen päähän. Isot ikkunat tuovat oleskelutiloihin avaruutta ja hyvällä säällä tila jatkuu helposti myös katetulle päätyterassille. Oleskelutilat tarjoavat erinomaiset puitteet perheen yhteisiin hetkiin ja omaan rauhaan voi vetäytyä käytävän varrella oleviin makuuhuoneisiin.

Pyydä kustannusarvio

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talopaketin tiedot

  • Huoneistoala 110 m²
  • Kerrosala 124 m²
  • Kerrosala 250mm 120 m²
  • Makuuhuoneet 3

Kaikille arkielämän perusasioille on varattu omat tilansa. Kodin märkätilat löytyvät talon toisesta päästä, tilavien makuuhuoneiden läheisyydessä. Kompakti kodinhoitohuone auttaa arjen pyykkihuollon pyörityksessä. Saunatiloihin on kulku kodinhoitohuoneen kautta.

Deko 124 klassinen talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä. Päätyterassi tekee talosta näyttävän ja tyylikäs muotokieli sekä isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Urbaanimpaa ilmettä taloon saa esimerkiksi vaihtamalla harjakatto epäsymmetriseksi harjakatoksi. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Kiinnostuitko Deko 124 -talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää