RaksaKesä21

Rakenna ensi kesänä – hyödynnä 5000 € etu!

Onko kesä 2021 se kesä, jolloin uuden kotisi perustukset tehdään ja seinät pystytetään? Kesä, jolloin sinun asumisen unelma saa katon päälleen ja suunnitelmat konkretisoituvat kodiksi? Ensi kesä voi tuntua vielä kaukaiselta ajatukselta, onhan sinne monta kuukautta. Tosiasia on kuitenkin se, että kesärakentaja tekee suunnitelmat nyt ja varmistaa talotoimituksensa rakentamisen kovimpaan sesonkiin. RaksaKesä21 alkaa NYT!

Tee talokaupat nyt, rakenna kesällä –
huippuetuna saat 5000 € raksarahaa

Tarjoamme huippuetuna 5000 € alennuksen talon hinnasta, kun teet talokaupan kampanja-aikana 5.10-15.11.2020 ja talon elementtitoimitus on kesällä 2021. Hyödynnä säästämäsi 5000 € esimerkiksi rakennuskuluissa, nostamalla kotisi varustelutasoa tai panostamalla unelmien keittiöön! Mitä aiemmin teet talokaupan, sitä paremmin pääset valitsemaan teille sopivan toimitusajankohdan!

Aloitetaan RaksaKesä21 nyt! Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä alueesi Dekomyyjään.
Katso lähin Dekomyyjä >>

RaksaKesä21 kampanjaetu on voimassa 5.10.-15.11.2020 tehtyihin talokauppoihin (muuttovalmis ja Sisusta itse -talopaketit), joiden talon elementtitoimitus on kesän 2021 aikana.

 

Jouluksi uuteen kotiin?

Kevät ja kesä on perinteisesti rakentajien sesonkiaikaa ja ensi vuoden toimitusviikot myydään nyt! Talomallista riippuen muuttovalmiin talopaketin muuttopäivä on 22-32 viikon kuluttua talotoimituksesta. Aloita rakentaminen ennen juhannusta ja vietät joulun uudessa kodissa! Nopeimmillaan pääset muuttamaan uuteen kotiin jo kesällä 2021, kun varaat talotoimituksen ensi talvelle tai keväälle – tällöin RaksaKesä21 on ulkoverhouksen maalausta ja pihojen viimeistelyä.

Aloitetaan RaksaKesä21 nyt! Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä alueesi Dekomyyjään.
Katso yhteystiedot täältä >>

Löydä teille sopiva koti Dekotalon talopaketeista

Dekotalon talopaketit tarjoavat monipuolisia asumisen ratkaisuja erilaisille perheille ja tonteille. Asiakkaiden tarpeita kuunnellen olemme luoneet talomalleihin ajattomia ja arjen käytännöllisyyttä palvelevia ratkaisuja, suunnittelun suuntaviivana on ollut avarat tilat, jotta turhia hukkatiloja ei syntyisi.

1-kerroksiset talopaketit
2-kerroksiset talopaketit 
Paritalo talopaketit 
Rinnetalo talopaketit