Dekotalon avoimet työpaikat

Rakennussuunnittelija (Pohjois-Pohjanmaa)

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

RAKENNUSSUUNNITTELIJAA

asiakkaittemme omakoti- ja paritalojen suunnitteluun, lupakuvien ja myyntiluonnosten laatimiseen. Olet mukana myös uusien talomallien kehitystyössä.

Voit olla kokenut tai vastavalmistunut rakennusinsinööri tai -arkkitehti. Positiivinen asenne ja järjestelmällinen työote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Puuvalmisteisten pientalojen toteutuksen tunteminen kokonaisuudessaan antaa hyvät lähtökohdat tähän mielenkiintoiseen tehtävään. Vertex BD suunnitteluohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi, kokemus muista suunnitteluohjelmistoista on myös hyvä pohja tehtävässä onnistumiseen.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jari Nurkkala p. 0400 580 162  jari.nurkkala@dekotalo.fi Soita Jarille tiistaina 14.9. 8-11 tai tiistaina 28.9. 8-11 välisenä aikana.

HAE PAIKKAA 10.10.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Rakennussuunnittelija”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!