Ota yhteyttä myyntiedustajaan – hyödynnä etätapaaminen

Palvelevat talomyyjämme ovat valmiita auttamaan Sinua heti hankkeesi alusta alkaen. Saat heiltä apua ja neuvoja mm. sopivan talomallin löytämisessä, pohjaratkaisun muutoksissa ja sisustusmateriaalien valinnoissa. Muuttovalmiin Dekotalon voi suunnitella myös täysin etänä! Ota yhteyttä ja aloita kodin suunnittelu yhdessä alueesi edustajan kanssa! Voit varata ajan soittamalla, sähköpostilla tai vaikka Whatsappilla!

Parhaan palvelun talokauppias – Jesse Leed

Puhelin: 040 711 2110
Sähköposti: jesse.leed@dekotalo.fi
Instagram: instagram.com/deko_jesse

 

Jyväskylän, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon aluemyyntipäällikkönä toimiva Jesse Leed on paitsi talomyynnin rautainen ammattilainen, myös rakentamisen, elämisen ja ennen kaikkea parhaan palvelun erikoismies.

Vaatimattomana kaverina itsensä kehuskelu ei ole Jesselle helppoa, mutta kysyttäessä mikä tekee hänestä ylivertaisen talokauppiaan, vastaus irtoaa mutkien kautta. ”Kaipa sitä on tuon oman rakennusprojektin ja perheen kasvun myötä tullut pohdittua itsekin. Kaipa se niin on, että kun omaa laajemman ymmärryksen elämästä, kokemuksen rakentamisesta ja omakohtaista kokemusta lapsiperhearjesta niin se asiakkaan verkkareihin hyppääminen on luontevaa ja helppoa”, Jesse tuumii.

Jesse Leed on vuodesta 2015 taloja myynyt rento kaveri Jyväskylästä. Perinteiseksi perheen isäksi itseään tituleeraava Jesse palkittiin vuonna 2020 Dekotalon parhaasta asiakaspalvelusta, eikä suotta. Jesse asuu kolmilapsisen perheensä kanssa itse rakennetussa Dekotalossa. ”Otin tämän paketin sisusta itse -toimitussisällöllä ja sanotaanko vaikka näin, että ihan mielelläni puhun asiakkaiden kanssa muuttovalmiin talopaketin eduista”, Jesse tuumii nauraen ja jatkaa: ”Vaikka olihan se eräänlaista parisuhdeaikaa rouvan kanssa raksalla ampua paneelia kiinni, mutta totta sitä mieluummin hemmottelisi itseään ja puolisoon laadukkaammallakin vapaa-ajalla.”

Perhe on tyytyväinen kotiinsa. ”Onhan tämä hienoa. Mitä enemmän kilometrejä kertyy mittariin, sitä voimakkaammin sitä haluaa viettää aikaa perheensä ja etenkin lapsien kanssa. Mikä se olisi sen mukavampaa, kuin potkia poikien kanssa palloa omalla pihalla vasten itse rakennetun talon seinää”, Jesse tuumii. Vaikka talo on jo valmis ja perhe asuu tyytyväisenä, ei toimelias talokauppias lepää laakereillaan. ”Nyt harrastuksen alla on tuo pihasaunan rakentaminen. Sen teen itse niin sanotusti pitkästä tavarasta, kun ei sitä kerrasta tullut opittua ja työkalujakin tuli hankittua mojovalla summalla niin täytyyhän niille olla käyttöä”, Jesse nauraa.

”Nykyään sitä osaa tuossa talokaupassakin huomioida asiakkaan tarpeet aivan toisella tavalla.” Oman kodin suunnittelussa Jessen perhe lähti liikkeelle arkisista toiminnoista. Säilytystilaa haluttiin reilusti ja harrastusvälineille piti olla oma paikka. ”Olen itse harrastanut liki jokaista urheilulajia elämäni aikana ja tiedän, miten paljon vaikkapa lätkävarusteet vievät tilaa. Tämä helpottaa suunnittelua, jos asiakkailla on vastaavia tarpeita ja haasteita”, Jesse kertoo.

”Lähtökohta on aina asiakas, vaikka kuinka antaisin oman ammattitaitoni ja kokemukseni asiakkaan käyttöön, on kuitenkin kapellimestarina asiakas. Tärkeintä on antaa asiakkaan toiveille tilaa, toisinaan kuitenkin raameista muistuttaen”, Jesse kertoo. Talomyyjänä Jesse on omistautuva, intohimoinen ja ammattitaitoinen. ”Olen vähän huono myymään karvalakkimalleja, sillä koen, että näin isossa projektissa on tärkeää täyttää asiakkaiden tärkeät toiveet budjetti huomioiden. Kompromisseja joudutaan usein tekemään, mutta tärkeimmät toiveet ovat aina suunnittelun lähtökohta.”

Talomyyjänä Jessen pitää liikkeessä asiakkaat ja työn mielekkyys. ”Tämä on kyllä juuri sellainen työ, mitä haluan tehdä. Tässä työssä yhdistyy kyllä kaikki, mitä työltä haluan. Vastuu, vapaus ja tietenkin ihmiset. Töitä on niin paljon, kun ehtii ja jaksaa tehdä”, Jesse tiivistää ja jatkaa: ”ei sitä fiilistä voi oikein kuvailla, kun se perheen talo on valmis ja rouva tulee halaamaa talonäytön päätteeksi ja kiittämään kodista. Silloin jokaiselle tehdylle työtunnille ja kaikelle panostetulle intohimolle tulee merkitys.”

”Tätä tehdään niin suurella sydämellä ja koko persoonalla, josta aiheutuu myös se, että töissä on vähän niin kuin aina. Eipä sitä osaa olla vastaamatta asiakkaalle, vaikka kuinka olisi kesäloma, sunnuntai tai vapaapäivä. On hienoa päästä elämään sitä unelman rakentumista asiakkaan kanssa, mutta onhan se pitkä projekti myös myyjälle. Siinä tutustuu perheeseen ja asiakkaan taloon todella perustuksia myöden” Jesse summaa ja jatkaa: ”Tästä työstä täytyy todella tykätä. Ja tiedätkö mitä, minä todella tykkään tästä.”

Ota yhteyttä Jesseen:

Puhelin: 040 711 2110
Sähköposti: jesse.leed@dekotalo.fi
Toimipiste: Vasarakatu 1 C, 40320 Jyväskylä
Myyntialueet: Keski-Suomi & Pohjois-Savo

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella