Dekotalon avoimet työpaikat

Kokenut rakennesuunnittelija (Pohjois-Pohjanmaa)

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia! Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

KOKENUTTA RAKENNESUUNNITTELIJAA

asiakkaittemme kotien rakennesuunnitteluun. Teet pientalojen rakennesuunnitelmia ja olet osa tuotekehitystiimiä. Olet mukana uusien mallistojen ja rakenneratkaisujen kehittämisessä, vastaat rakennesuunnittelun ohjaamisesta ja Dekotalon oman rakennesuunnittelun kehittämisestä.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rakennesuunnittelusta, rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena.

Rakennusalan koulutus (RKM, RI, DI) ja positiivinen asenne sekä ahkera työote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Vertex-suunnitteluohjelmiston osaamisen katsomme eduksi. Puuvalmisteisten pientalojen toteutuksen tunteminen kokonaisuudessaan antaa hyvät lähtökohdat tähän mielenkiintoiseen tehtävään.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Jari Nurkkala p. 0400 580 162  jari.nurkkala@dekotalo.fi Soita Jarille tiistaina 14.9. 8-11 tai tiistaina 28.9. 8-11 välisenä aikana.

HAE PAIKKAA 10.10.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Kokenut rakennesuunnittelija”

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!