Lämpimästi tervetuloa Dekotalojen tapahtumiin!

Asta Rakentaja -messut, Tampere

Dekotalo on mukana Asta Rakentaja -messuilla Tampereen Messu -ja Urheilukeskuksessa 31.1.–2.2.2020.
Tule keskustelemaan kanssamme omakotitalohaaveistasi ja me kerromme miten Dekotalo voi ne toteuttaa! Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Löydät meidät osastolta A 220.

Taloesittely: Vieterinrinne 2, 01640 Vantaa

4mh, oh, k, kph x2, s, khh, wc x2, vh x2 + autotalli
Esittelyssä muuttovalmis kellaritalo, joka on suunniteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yläkerrassa on avara keittiö-olohuone, johon vino sisäkatto tuo avaruutta. Kodin kaksi makuuhuonetta on sijoitettu myös yläkertaan sekä toinen kylpyhuone. Alakerrasta löytyy kaksi muuta makuuhonetta, tilava kodinhoitohuone, sekä pesutilat ja sauna. Alakerran aulatilasta on kulku takapihan terassille.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Kohdetta esittelee Dekomyyjät Timi Virtanen, 040 558 8301, timi.virtanen@nulldekotalo.fi ja Rale Salonen, 040 711 2133, rale.salonen@nulldekotalo.fi.

Taloesittely: Kansakouluntie 12, 37500 Lempäälä

3mh, oh, k, kph, khh, wc
Esittelyssä Deko 144 -talomallista muokattu koti, jonka huoneistoala on 128 m². Tässä modernissa kodissa on iso ja yhtenäinen keittiö-olohuone -tila, johon isot ikkunat ja vino sisäkatto tuo avaruutta. Kaunis Rais Viva -kevyttakka tuo tunnelmaa. Kodin kaksi makuuhuonetta on toisella puolella taloa omassa rauhassaan. Päämakuuhuoneen vieressä on kodinhoitohuone, josta pääsee myös kylpyhuoneeseen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Tarkistathan tarkemman esittely ajankohdan lähempänä arvioitua aikaa. Kohdetta esittelee Dekomyyjä Sanna Tuovila, p. 040 711 2116sanna.tuovila@nulldekotalo.fi.

Rakenna & sisusta -messut, Turku

Dekotalo on mukana Rakenna & sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 7.2.–9.2.2020.
Tule keskustelemaan kanssamme omakotitalohaaveistasi ja me kerromme miten Dekotalo voi ne toteuttaa! Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Löydät meidät osastolta B36.

Rakenna ja Asu -messut, Kuopio

Dekotalo on mukana Kuopion Rakenna ja Asu -messuilla Kuopio-hallissa 22.-23.2.2020.
Tule keskustelemaan kanssamme omakotitalohaaveistasi ja me kerromme miten Dekotalo voi ne toteuttaa! Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Löydät meidät osastolta B34.

Jyväskylän Rakennusmessut

Dekotalo on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla Paviljongissa 6.-8.3.2020.
Tule keskustelemaan kanssamme omakotitalohaaveistasi ja me kerromme miten Dekotalo voi ne toteuttaa! Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Löydät meidät osastolta B-302.

Asu & Remontoi -messut, Helsinki

Dekotalo on mukana Asu & Remontoi -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 2.4.–5.4.2020.
Tule keskustelemaan kanssamme omakotitalohaaveistasi ja me kerromme miten Dekotalo voi ne toteuttaa! Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Löydät meidät osastolta B.