Lämpimästi tervetuloa Dekotalojen tapahtumiin!

Taloesittely: Senttaalitie 1, 70900 Toivala (Siilinjärvi)

4mh, oh, k, kph, s, khh, wc x2, vh, autotalli/-katos + varasto
Esittelyssä neljän makuuhuoneen koti, jonka huoneistoala on 134 m². Sisääntultaessa eteisestä avautuu avarat ja tilavat oleskelutilat sekä G-mallinen keittiö, josta löytyy hyvin työskentelytilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja oma wc. Kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan pesutiloihin ja saunaan. Kodinhoitohuoneen oman sisäänkäynnin vieressä on käytännöllisesti kurasyöppö. Pihalta löytyy autotalli autokatoksella ja varastolla.

Tervetuloa taloesittelyyn! Tutustu kohteeseen etukäteen ja kurkkaa raksatunnelmia rakentajien Instagram-tililtä. Kohdetta esitteleen Dekomyyjät Patrik Kainulainen, p. 040 415 4088patrik.kainulainen@nulldekotalo.fi ja Jesse Leed, p. 040 711 2110jesse.leed@nulldekotalo.fi.

Opasteet kohteeseen Viitosen ja Pyöreälahdentie (tai Pyöreenlahti) risteyksestä.

Kohde kartalla >>

Taloesittely: Linjaloistonkatu 9, 02330 Espoo

3mh, oh, k, kph x2, s, khh, vh, p, varasto/tekninen tila + ak
Esittelyssä Espoon Kalliopuiston paritaloasunto! Tämän kolmen makuuhuoneen kodin huoneistoala on 120 m². Kaksikerroksisen asunnon yläkertaan on sijoitettu oleskelutilat ja keittiö, josta avautuu näkymät rauhalliseen puistomaisemaan parvekkeen kautta. Isot ikkunat ja korkea huonekorkeus tuovat asuntoon valoa ja avaruutta. Yläkerrassa on myös yksi makuuhuone ja suihkullinen wc. Alakertaan on sijoitettu kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, sekä kaksi makuuhuonetta, joista isommasta on kulku terassille.

Tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Kohdetta esittelee Dekomyyjä Miika Ahola, p. 040 711 2129, miika.ahola@nulldekotalo.fi.

Rakentajailta Tampereella

Tervetuloa keskustelemaan oman kodin rakentamisesta Tampereen toimistollemme. Kysy samalla ajankohtaisista tarjouksista ja nappaa mukaasi talokirja, josta löydät lisää ajatuksia ja ideoita uuden kodin rakentamiseen.

Aika: 3.12.2019 klo 17.00-19.00
Paikka: Vuoreksen Puistokatu 76, 33870 Tampere

Lisätiedot:
Sanna Tuovila, 040 711 2116, sanna.tuovila@nulldekotalo.fi
Mika Tuovila, 040 711 2117, mika.tuovila@nulldekotalo.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Taloesittely: Linjaloistonkatu 9, 02330 Espoo

Asunto 1: 4mh, oh, k, kph, s, khh, wc, p, varasto/tekninen tila + ak
Asunto 2: 3mh, oh, k, kph x2, s, khh, vh, p, varasto/tekninen tila + ak

Esittelyssä Espoon Kalliopuiston paritalon molemmat asunnot! Isommassa asunnossa on neljä makuuhuonetta ja huoneistoalaa 142 m². Pienemmän asunnon 120 m²:n huoneistoalaan sisältyy kolme makuuhuonetta.

Molemmissa asunnoissa oleskelutilat ja keittiö on sijoitettu toiseen kerrokseen, josta aukeaa näkymät rauhalliseen puistomaisemaan parvekkeen kautta. Isot ikkunat ja korkea huonekorkeus tuovat asuntoon valoa ja avaruutta. Alakertaan on sijoitettu kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, sekä kaksi makuuhuonetta, joista isommasta on kulku terassille.

Tervetuloa tutustumaan näyttelykohteisiimme. Kohteita esittelee Dekomyyjät Timi Virtanen, p. 040 558 8301, timi.virtanen@nulldekotalo.fi ja Rale Salonen, p. 040 711 2133rale.salonen@nulldekotalo.fi.

Taloesittely: Purolehto 9, 02920 Espoo

2mh, oh, k, kph, s, khh, wc, vh + ak & varasto 
Esittelyssä näppärä, kahden makuuhuoneen koti, jonka huoneistoala on 74 m². Vinolla sisäkatolla varustettu yhtenäinen keittiö-olohuone muodostaa kodin sydämen ja kesällä oleskelutilat jatkuvat takapihan katetulle terassille. Päämakuuhuoneen yhteydessä on walk-in vaatehuone. Eteisen vierestä löytyy kodinhoitohuone, jonka kautta kuljetaan myös saunatiloihin.

Tässä modernissa talossa on pulppettikatto ja pystyulkoverhous. Taloon on kytketty autokatos.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Tarkistathan tarkemman esittely ajankohdan lähempänä arvioitua aikaa. Kohdetta esittelee Aarnematti Keinänen, p. 050 4369 684, aarnematti.keinanen@nulldekotalo.fi. Esittelyssä paikalla kodin tuleva asukas.

Taloesittely: Kyläkunnantie 36 B, 00660 Helsinki

2mh, oh, k, kph, s, vh, p, varasto/tekninen tila + ak
Tervetuloa tutustumaan Deko 146/73 paritaloon pienillä muutoksilla. Huoneistojen pohjaratkaisut ovat peilikuvia toisistaan. Näissä kahden makuuhuoneen ja 63m²:n kodeissa on kaikki tarvittava leppoisaan asumiseen. Keittiö ja oleskelutila avautuu läpi talon ja olohuoneesta pääsee kulkemaan takapihalle. Makuuhuoneet on eri puolilla huoneistoa ja niiden väliin on sijoitettu kylpyhuone ja sauna.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Tarkistathan tarkemman esittely ajankohdan lähempänä arvioitua aikaa. Kohdetta esittelee Tomi Dahl, 040 711 2130tomi.dahl@nulldekotalo.fi.

Taloesittely: Mealkuja 1, 02460, Kantvik (Kirkkonummi)

3mh, oh, k, kph, s, khh, wc, vh + at & varasto
Esittelyssä Deko 116 suosikkimalli pienillä muutoksilla. Tässä kodissa on selkeä pohjaratkaisu ja toimivat tilat. Keskeisellä paikalla taloa on oleskelutilat ja keittiö. Talon toiseen päähän on sijoitettu kaksi makuuhuonetta sekä wc. Toisella puolella taloa on yksi makuuhuone ja saunatilat, joihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Kodinhoitohuoneesta pääsee myös autotalliin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteeseemme. Tarkistathan tarkemman esittely ajankohdan lähempänä arvioitua aikaa. Kohdetta esittelee Aarnematti Keinänen, p. 050 436 9684, aarnematti.keinanen@nulldekotalo.fi.

.