Lämpimästi tervetuloa Dekotalojen tapahtumiin!

Taloesittely, Tuusula

Tervetuloa vasta valmistuneen Dekotalon taloesittelyyn Tuusulaan!
Taloesittely Tuusula

🕙 Tiistaina 24.5.2022 klo 16-19
🏠 Talomalli on asukkaille yksilöllisesti suunniteltu

Paikalla avoimessa taloesittelyssä talomyyjäsi Aarnematti ”Aappa” Keinänen.

Upea moderni ja latomainen tehokkaasti suunniteltu koti, jossa sijaitsevat näyttävät oleskelutilat ja suuret valoa tuovat ikkunat talon toisessa päädyssä. Huomion arvoisena yksityiskohtana ihanasti kodin persoonallisuutta korostava pyöreä ikkuna. Lisäksi talon päätyyn on kytkettynä autotalli.
Kohde on suunniteltu täysin asiakkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta.

🔸 3mh, k+rt+oh, khh, kph, s, wc x 2
🔸 Huoneistoala 102 m²
🔸 Kerrrosala 120 m²
🔸 Autotalli 32 m²

Taloesittelyssä pääset kokemaan Dekotalon tunnelman ja kodin toimivat ratkaisut paikan päällä. Lisäksi tapaat oman alueesi talomyyjän, jonka kanssa voit keskustella Dekotalon tarjoamista talopaketeista sekä oman pohjaratkaisun toteuttamisen eri mahdollisuuksista.

👋 Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen kohteeseen ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi Dekotalon Aapan kanssa.

📞 Aarnematti Keinänen, 050 436 9684
📧 aarnematti.keinanen@dekotalo.fi

Rakenna & Sisusta-messut, Turku

Dekotalo on mukana Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 13.-15.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastolle B-97 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

OMAKOTI-messut, Vantaa

Dekotalo on mukana OMAKOTI-messuilla Vantaalla Myyrmäki-hallissa 28.-30.10.2022. Tule tapaamaan meitä osastolle 10.17 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

Asta Rakentaja -messut, Tampere

Dekotalo on mukana Asta Rakentaja -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 3.-5.2.2023. Tule tapaamaan meitä osastolle A 220 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!

Rakennusmessut, Jyväskylä

Dekotalo on mukana Rakennusmessuilla Jyväskylän Paviljongissa 17.-19.3.2023. Tule tapaamaan meitä osastolle B-302 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon talokirja ja osallistu arvontaan!