Lämpimästi tervetuloa Dekotalojen tapahtumiin!

Taloesittely: Killintie 2-8, Hämeenlinna

4mh, oh, k, khh, kph, s, wc x2, vh + ak/varasto
Esittelemme yksikerroksisen muuttovalmiin kodin, jonka huoneistoala 118 m². Näihin neliöihin mahtuu neljä makuuhuonetta, avara olohuone ja tilava L-mallinen keittiö. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön vieressä ja sieltä on oma uloskäynti etukuistille. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Olohuoneesta pääsee kulkemaan takapihan terassille. Taloon on kytketty autokatos varastolla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteisiimme. Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan!
Taloesittelyssä paikalla Dekomyyjä Miika Ahola p. 040 711 2129.

Taloesittely: Pohjantähdentie 48B, Helsinki

4mh, oh, k, khh, kph x2, s, wc x3, vh + at/varasto
Esittelemme kaksikerroksisen muuttovalmiin kodin, jonka pohjaratkaisun suunnittelu on aloitettu Deko 196 talomallista. Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta, joista yksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa omassa rauhassa. Yläkerrassa on myös kylpyhuone, vaatehuone ja parveke. Alakerrasta löytyy yhtenäinen keittiö-olohuone -tila, joka on kodin sydän. Tila mukavan avara isojen ikkunoiden ja olohuoneen korkean huonetilan myötä. Alakerrassa on myös pesutilat ja sauna sekä kodinhoitohuone, josta on oma uloskäynti terassille. Taloon on kytketty autotalli varastolla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelykohteisiimme. Nouda samalla Dekotalon Talokirja ja osallistu arvontaan! Taloesittelyssä paikalla Dekomyyjä Timi Virtanen p. 040 558 8301.