Dekotalon varusteluetu

Varusteluetu nyt vakiomallin ostajalle! 

Dekotalon talomallisto on laaja ja vakiomallit vastaavat hyvin tämän päivän vaihteleviin tarpeisiin. Tarjoamme nyt nopeimmille muuttovalmiin vakiomallin ostajalle varusteluedun kaupan päälle, jolla voi hankkia vähän extraa uuteen kotiin!

Hyödynnä varusteluetu, toimi näin:
Tilaa Talokirja oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä tai ota suoraan yhteyttä taloedustajaamme (yhteystiedot alempana). *Etua on rajoitettu erä ja kesän toimitusajat loppuvat pian, joten toimi nopeasti!

Tulisiko myös teidän talostanne Dekotalon esittelykohde? Haemme vielä muutamia näyttelykohteita vuodelle 2018, joihin tarjoamme merkittävät näyttelyedut! Hyödynnä Kotiarkkitehtipalveluamme maksutta. Ota yhteyttä edustajaamme ja kerromme lisää eduista.

KESKI- JA POHJOIS-POHJANMAA:

Dekomyyjä:
Ari Heiskanen
040 711 2103
Kauppiaantie 30, 90460 Oulunsalo
ari.heiskanen@nulldekotalo.fi

 

*Dekotalon varusteluedun ehdot:
– Varusteluetuja on tarjolla rajoitettu kolmen kappaleen erä
– Kaupan kohteena talokirjan talomalli enintään väliseinämuutoksin, talon ulkomittoihin ei tule muutoksia.
– Talotoimitus tulee olla Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle, tarkemmat paikkakunnat: Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä, Alajärvi, Alavieska, Evijärvi, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lappajärvi, Lestijärvi, Luoto-Larsmo, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pedersöre, Pietarsaari, Pyhäjoki, Reisjärvi, Sievi, Toholampi, Uusikaarlepyy, Veteli, Vimpeli ja Ylivieska