Deko Uutuusmalli -äänestys

Äänestä suosikkitalomalliasi Dekotalon Uutuusmalli-äänestyksessä! Äänestäjien kesken arvotaan viikottain hienoja Deko-veitsisettejä!

Mikä Dekon Uutuusmalli on sinun suosikkisi? Äänestä ja voita Deko-veitsisetti!

Dekotalo on julkaissut kahdeksan upeaa uutuustalomallia. Mikä niistä on sinun suosikkisi? Äänestä niin voit voittaa laadukkaan 3-osaisen Deko-veitsisetin! Arvomme viikottain kolme veitsiseittiä äänestykseen osallistuneiden kesken. Kilpailu päättyy 30.6.2017.

Deko Uutuusmallit 2018 – äänestä suosikkiasi!

talomallit_1

talomallit_2

talomallit_3

talomallit_4


ÄÄNESTÄ SUOSIKKIMALLIASI JA OSALLISTU DEKO-VEITSISETTI ARVONTAAN


Rakentaminen on minulle ajankohtaista. Haluan Dekotalon taloedustajan ottavan minuun yhteyttä.Rakentaminen ei ole minulle ajankohtaista.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä on Deko-Talo Oy. Arvontaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt arvontaan osallistuessa. Arvontaan osallistutaan jättämällä yhteystiedot Deko Uutuusmalli äänestyslomakkeella. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt. Joka viikko arvotaan kolme kappaletta veitsisettejä arvontaan osallistujien kesken. Kampanja on voimassa 30.6.2017 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ellei voittajaa tavoiteta viikon sisään ilmoittamisesta, on Deko-Talo Oy:llä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä. Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistuneiden yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.