Asuntomessut 2020 – Dekotalo Ruuti

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestettiin Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020. Dekotalo Ruuti (kohde 8) on moderni kaksikerroksinen talo, jonka musta pystypanelointi ja liki kymmenen metrin korkeuteen nouseva harjakatto henkivät latomaista tunnelmaa. Talo on ulkoapäin konstailematon ja ryhdikäs, sisältä moderni perhekoti, jonka tilat taipuvat muuttuvien käyttötarpeiden mukana. Dekotalo Ruudin tulevat asukkaat Julia ja Jarkko Pärssinen rakastuivat taloon, kun perustukset oli tehty. ”Ostopäätös syntyi hyvin pian kokonaisuudesta, johon yhdistyi sijainti, tontti, talon ulkonäkö, pohja ja Dekotalon talopaketin laajuus.”

Avarat ja valoisat tilat

Arkkitehti Antti Heikkilän suunnitteleman talon lähtökohtana on ollut tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat. Alakertaan on sijoitettu perheen yhteiset oleskelutilat, saunatilat, kodinhoitohuone sekä yksi makuuhuone. Mattamustaa keittiötä valaisee isot ikkunat kahdesta suunnasta ja tila jatkuu luontevasti tarvittaessa terassin puolelle. Kodin sydän on korkea olohuone, johon kodin muut tilat liittyvät ja avautuvat. Yläkertaan omaan rauhaan on sijoitettu kodin kolme muuta makuuhuonetta sekä kylpyhuone.

Pohjakuvat

Mustia pintoja ja materiaalina puu

Dekotalo Ruudin sisustus on suunniteltu kahden aikuisen lisäksi kahdelle leikki-ikäiselle pojalle. Suunnittelussa on huomioitu helpon yhdessäolon lisäksi mahdollisuus rauhoittumiseen. Sisustuksessa toistuu talon julkisivun musta värimaailma, jota on kevennetty luonnonläheisillä sävyillä. ”Mustaa on tasapainotettu käyttämällä puuta esimerkiksi olohuoneen ja kodinhoitohuoneen paneeliseinissä ja huonekaluissa.” Perhe arvostaa laadukkaita materiaaleja ja rauhallista tunnelmaa, sisustuksen kiinteät valinnat syntyivät pääosin Dekotalon kattavasta valikoimasta.

Katso lisää kuvia Pinterestissä >>
Seuraa Dekotalo Ruutia Instagramissa >>

Instagram-löydöstä unelmien koti

Sijainti, tontti, talon ulkonäkö, pohja ja Dekotalon valmis talopaketti. Siinä on täydellisen kodin resepti, Julia ja Jarkko Pärssinen tuumasivat Instagram-löydöstään. Alle vuoden kuluttua Tuusulan asuntomessualueelle rakentunut Dekotalo Ruuti oli valmis ottaman asukkaansa vastaan.

Mustaa ruutia – lue Pärssisten tarina >>

Astu sisään Dekotalo Ruutiin

Jäikö sinulta Tuusulan Asuntomessut välistä? Ei hätää, pääset kurkkaamaan messutaloomme Asuntomessujen tarjoaman 3D-kierroksen myötä! Ota mukava asento ja ihastu Dekotalo Ruutiin kotisohvaltasi.

Dekotalo Ruuti virtuaalikierros >>

Dekotalo Ruudin perustiedot:

 • Huoneistoala: 145 m²
 • Huoneiston kokoonpano: 5h + k + 2  kph + s + khh + wc + 2 vh
 • Asukasmäärä: 4
 • Kerrosluku: 2
 • Talotehdas: Deko-Talo Oy
 • Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä
 • Sisustussuunnittelu: Ideaa Design / Memmu Pitkänen & rakentajaperhe

Suunnitteletko rakentamista?

Autamme sinua mielellään kodin suunnittelussa, ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

  Sulje

   Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


   .

   Sulje

    Lataa ilmainen asuntomessulehti!