Asuntomessut 2020 – Dekotalo Ruuti

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa. Dekotalo Ruuti (kohde 8) on moderni kaksikerroksinen talo, jonka musta pystypanelointi ja liki kymmenen metrin korkeuteen nouseva harjakatto henkivät latomaista tunnelmaa. Modernia ilmettä talolle antavat isot ikkunat sekä sisennetyt parveke ja terassi. Neljän makuuhuoneen talon huoneistoala on 145 m². Talossa on kaksi parveketta ja katettu terassi sekä pihalla kahden auton autokatos varastolla.

Seuraa Dekotalo Ruutia instagramissa

Avarat ja valoisat tilat

Arkkitehti Antti Heikkilän suunnitteleman talon lähtökohtana on ollut tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat. Sisätilojen sydän on korkea olohuone, johon talot muut tilat liittyvät ja avautuvat. Konstailematon harjakatto antaa talolle ryhdikkään ilmeen. Yksinkertaiseen rakennusmassaan on sijoitettu sisäänvetoina erilaisia ulkotiloja, jotka ovat tarpeen mukaan lasitettavissa.

Tilat taipuvat monelaiseen sisustukseen

Koti on suunniteltu kahden aikuisen lisäksi leikki-ikäisille pojille. Suunnittelussa on huomioitu helpon yhdessäolon lisäksi mahdollisuus rahoittumiseen. Sisustuksessa toistuu talon julkisivun musta värimaailma, jota on kevennetty luonnonläheisillä sävyillä. Perhe arvostaa laadukkaita materiaaleja ja rauhallista tunnelmaa.

Pohjakuvat

Dekotalo Ruuti perustiedot:

  • Huoneistoala: 145 m²
  • Huoneiston kokoonpano: 5h + k + 2  kph + s + khh + wc + 2 vh
  • Asukasmäärä: 4
  • Kerrosluku: 2
  • Talotehdas: Deko-Talo Oy
  • Sisustussuunnittelu: Ideaa Design / Memmu Pitkänen & rakentajaperhe

Suunnitteletko rakentamista?

Autamme sinua mielellään kodin suunnittelussa, ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Sulje

Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


.

Sulje

Lataa ilmainen asuntomessulehti!