Asuntomessut 2018 – Dekotalo Villa Vaski

Porin Asuntomessukohteemme Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) on toiveiden koti joen äärellä. Rakentajaperheen vastasyntynyt esikoinen muutti Porin Karjarantaan valoisaan ja moderniin kotiin, joka muuntuu lapsiperheen elämän ehdoilla. Dekotalo Villa Vasken jokaisesta huoneesta avautuu näkymä Kokemäenjoelle. Kokonaisuuden kruunaa suojaisalle pihalla sijoitettu ja kunnostettu ankkuri, joka löytyi tontilta maanrakennusvaiheen aikana.

Viihtyisä ja toimiva koti

Dekotalo Villa Vasken moderni ulkoasu ja kapea runkoleveys luo selkeälinjaisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen ja viihtyisän oleskelutilan, johon olohuoneen suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus tuo avaruutta ja valoa. Isot ikkunat kehystävät tauluja maisemasta ja jokea pääsee ihailemaan niin olohuoneen kuin vanhempien makuuhuoneen ja saunan ikkunoista.

Alakertaan on sijoitettu yksi makuuhuone/työhuone, jotta talossa voi tarvittaessa asua vain alimmassa kerroksessa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Ykköskerroksen siipiosasta löytyvät tunnelmallinen, puulämmitteinen sauna, pesutilat ja kodinhoitohuone.

L-mallinen päärakennus yhdessä autotallin kanssa muodostavat suojaisan oleskelupihan tarjoten siten varsin hyvän yksityisyyden. Iso, osin katettu terassi antaa erinomaiset mahdollisuudet mukavaan oleiluun. Sisustuksessa kodikkuus, valoisuus, käytännöllisyys ja pitkäikäiset sisustusratkaisut luovat harmonisen kokonaisuuden, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät.

Dekotalo Villa Vaski perustiedot:

 • Huoneistoala: 148,2 m²
 • Huoneiston kokoonpano: 4h + k + kph + s + khh + 2 wc + 1 vh
 • Asukasmäärä: 3
 • Kerrosluku: 2
 • Talotehdas: Deko-Talo Oy
 • Sisustussuunnittelu: Keltainen Ovi / Memmu Pitkänen
 • Pihasuunnittelu: Piha.Si / Marita Wallin

Kiinnostuitko Dekotalo Villa Vasken pohjaratkaisusta?

Mallistostamme löytyy nyt vastaavanlainen talo. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää!

  Sulje

   Tilaa ilmaiseksi uusi Talokirja.


   .

   Sulje

    Lataa ilmainen asuntomessulehti!