Voita maaperätutkimus ja perustussuunnittelu!

Dekotalolla on tänä vuonna Asuntomessujen arvonnan palkintoja maaperätutkimus ja perustussuunnittelu (arvo jopa 1700€). Täytä oheinen lomake ja osallistut arvontaan!

Tilaan Dekotalon talokirjan kotiinSain talokirjan messuilta mukaanOsallistun vain arvontaanOn hankittuHaussaEi ole hankittu
Haluan, että Dekotalo-edustaja ottaa yhteyttä ja sopii Kotiarkkitehtipalvelu-tapaamisen.
Haluan vastaanottaa sähköpostilla kutsuja alueellisiin Dekotalo-esittelyihin sekä n. kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeen.

Palkinto
Arvomme yhteystiedot jättäneiden kesken aloituspaketin, jonka avulla omakotitalon rakentaja pääsee liikkeelle varsinaisessa rakentamisessa.
– Maaperätutkimus ja perustamistapalausunto omakotitalolle Manner-Suomessa
– Perustussuunnittelu perustuksen mittapiirroksen perusteella (ei sis. perustusten pääsuunnittelua tai päärakennesuunnittelua)
– Palkinnon toimitus Deko-Talo Oy:n yhteistyökumppanien kautta
– Deko-Talo Oy maksaa laskun 1700€ (sis.alv) saakka, mahdollisen ylimenevän osuuden maksaa arvonnan voittaja. Mikäli kokonaisarvo jää alle 1700 €, erotusta ei hyvitetä voittajalle.
– Arvonnan voittaja vastaa siitä, että maaperätutkimus voidaan toteuttaa sovittuna ajankohtana rakennuspaikalla.

Arvonnan säännöt
 Arvonnan järjestää Deko-Talo Oy (2654536-7). Arvontaan osallistumisen alkamispäivä on 6.7.2018 ja päättymispäivä 5.8.2018. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt. Arvontaan eivät kuitenkaan saa osallistua Deko-Talo Oy:n henkilökunta sekä arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen Deko-Talon messuosastolla tai Deko-Talon kotisivuilla. Voiton arpominen tapahtuu elokuussa 2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvontaan osallistuessa annettujen yhteystietojen kautta. Deko-Talo Oy voi ilmoittaa voittajasta lisäksi internet-sivuillaan ja/tai Facebook-sivuillaan ja voi ilmoittaa arvonnan voittajasta myös sähköisessä uutiskirjeessään. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Arvonnan palkinto on omakotitalon maaperätutkimus- ja perustussuunnittelupaketti. Palkinnon tarkempi toimitussisältö on näiden sääntöjen liitteenä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi aineelliseksi tai aineettomaksi hyödykkeeksi. Voitto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Osallistujien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää Deko-Talon toteuttamaan suoramarkkinointiin. Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset verot. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat osallistumalla noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta. Nämä arvonnan säännöt ovat saatavilla arvontaan osallistumispaikoista. Järjestäjä voi esittää arvonnan säännöt myös internet-sivuillaan.