Dekotalon avoimet työpaikat

Assistant Controller (Pohjois-Pohjanmaa)

Deko-Talo Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka valmistaa laadukkaita yksilöllisiä muuttovalmiita
omakotitaloja asiakkaille ympäri Suomea. Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!
Tarvitsemme organisaatioomme lisää ammattilaisia ja haemme

Assistant Controlleria

Vastuullesi kuuluvat liiketoimintaa tukevat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, analyysit ja kuukausittaiset rutiinit. Avustat talouspäällikköä kirjanpidon, palkkahallinnon, osto- ja myyntilaskutuksen, budjetoinnin ja sisäisen laskennan tehtävissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (tradenomi tai KTM, laskentatoimi). Olet oma-aloitteinen ja huolellinen, haluat kehittää omia työtehtäviä, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaat sujuvasti käyttää MS Office työkaluja. Aiemman työkokemuksen taloushallinnon työtehtävistä katsomme eduksi.

Dekotalolla pääset mukaan vireään ja kasvavaan organisaatioon ja mukavaan työyhteisöön!

Tehtävän sijaintipaikka on Oulunsalossa.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintopäällikkö Jussi Majamaa 040 711 2148 tai jussi.majamaa@dekotalo.fi  Soita Jussille tiistaina 14.9. 9-12 tai tiistaina 21.9. 9-12 välisenä aikana.

HAE PAIKKAA 10.10.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@dekotalo.fi ja merkitse sähköpostin aihekenttään ”Assistant Controller”.

Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoivomuksesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Deko-Talo Oy on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita pientaloja ympäri Suomea. Päätuotteemme ovat muuttovalmiit omakotitalot, jotka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan ja tontin ehdoilla. Olemme kokenut ja turvallinen kumppani, joka on lyhyessä ajassa kasvanut Suomen merkittävimpien valtakunnallisten valmistalotoimittajien kaartiin. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme unelmia!