Arvonnan säännöt

 

Arvonnan järjestäjänä on Deko-Talo Oy. Arvontaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt arvontaan osallistuessa. Palkintona on yhteensä 8 kpl lippupaketteja Tuusulan Asuntomessuille (sis. 2 kpl pääsylippua / paketti). Lippupaketteja arvotaan n. viikon välein siihen mennessä arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontapäivät ovat 13.7.2020, 20.7.2020, 27.7.2020 ja 3.8.2020., jokaisena arvontapäivänä arvotaan kaksi lippupakettia.

Arvontaan osallistumisaika alkaa 6.7.2020 ja päättyy 2.8.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ellei voittajaa tavoiteta viikon sisään ilmoittamisesta, on Deko-Talo Oy:llä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä. Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistuneiden yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.

Deko-Talo Oy:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta markkinointikanavasissaan, kuten nettisivuilla, uutiskirjeessä ja sosiaalisen median kanavissa.