Ajankohtaista

Dekotalo mukana Tuusulan Asuntomessuilla!

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020. Dekotalon näyttävä messutalo Dekotalo Ruuti on ulkoapäin konstailematon ja ryhdikäs, sisältä moderni perhekoti, jonka tilat muuntuvat muuttuvan käyttötarpeen mukana. Modernia ilmettä talolle antavat isot ikkunat sekä sisennetyt parveke ja terassi. Arkkitehti Antti Heikkilän suunnitteleman talon lähtökohtana on ollut tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat.

Tervetuloa Asuntomessuille tutustumaan Dekotalo Ruutiin, kohde 8! Lue lisää Dekotalo Ruudista >>

Turun Rakenna ja Sisusta -messuarvonnan voittajat

Turun Rakenna ja Sisusta -messuilla Dekotalon osastolla oli arvonta, jossa palkintona oli 2 kpl lippupaketteja Tuusulan asuntomessuille (paketti sis. pääsyliput kahdelle). Arvonta on suoritettu ja tällä kertaa onnelliset voittajat ovat Jenni Naula ja Mikael Mattila Turusta, sekä Eniz Ljeskovica Kaarinasta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Asta Rakentaja 2020 -messuarvonnan voittajat

Dekotalon Asta Rakentaja -messuarvonnan voittajat on arvottu. Tuusulan asuntomessuliput kahdelle voittivat Liisa Laitila Nokialta ja Meiju Vartiainen Kangasalta. Onnea voittajille!

Vantaa Rakenna & Remontoi -messuarvonnan voittaat

Dekotalo järjesti arvonnan Vantaan Rakenna & Remontoi -messuilla, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Tuusulan asuntomessuille (paketti sis. liput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja arpaonni suosi tällä kertaa Hanna Sivéniä Espoosta ja Satu Väisästä Lahdesta! Onnittelut voittajille!

Iloista joulun odotusta!

Dekotalon väki rauhoittuu joulun viettoon 23.-29.12.2019. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa rentouttavaa joulunaikaa sekä onnellista uuttavuotta 2020!

Kouvolan Asuntomessujen arvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Kouvolan Asuntomessuilla arvonnan, jossa palkintona oli 2 kpl Kouvolan Lakritsin säkkituolia. Voittajat on arvottu ja onnettaren suosikkeja olivat Katja Lamberg Lahdesta ja Erika Pietilä Espoosta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Kuvassa Erika Pietilä, joka sai säkkituolin Vantaan toimipisteellämme.

Dekotalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla

Tänä kesänä asuntomessuja vietetään Kouvolassa 12.7.-11.8.2019. Dekotalon messutalo Dekolaku on moderni, valoisa ja käytännöllinen koti. Yksi suunnittelun lähtökohdista oli perheen eri elämäntilanteiden huomioiminen ja neliöiden tehokas käyttö. Perhe halusi myös viihtyisän oleskelutilan, joka on erillään kodin muista tiloista. Yksikerroksisen L-mallisen talon toiseen siipeen sijoitettiin makuuhuoneet ja pesutilat. Toisessa siivessä on yhtenäinen olohuonekeittiö-tila, johon korkea huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat paljon valoa ja avaruutta. Kesällä tila jatkuu terassille.

Dekolakun julkisivu on musta kuin lakritsi, mutta sisustus on vaalea ja harmoninen, skandinaavisen minimalistinen. Tervetuloa asuntomessuille tutustumaan kohteeseemme (kohde nro 21)! Lue lisää Dekolakusta >>

Rakentaja 2019 Oulu -messuarvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Oulun rakennusmessuilla arvonnan, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. pääsyliput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja lippupaketin voittivat Minna ja Jarno Siurua Oulusta sekä Mikko ja Jonna Vanhala Oulusta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Asu & Remontoi -Kevätmessujen arvonnan voittajat

Helsingin Asu & Remontoi -Kevätmessuilla Dekotalon osastolla oli arvonta, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. pääsyliput kahdelle). Arvonta on suoritettu ja tällä kertaa onnelliset voittajat ovat Tuomo Kettunen Kirkkonummelta ja Anni Kymäläinen Järvelästä. Onnittelut voittajille!

Jyväskylän Rakennusmessujen arvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Jyväskylän Rakennusmessuilla arvonnan, jossa arvoimme 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. liput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja lippupaketin voittivat Ulla Matikainen Jyväskylästä ja Outi Raisio Kuusasta. Lämpimät onnittelut voittajille!