Ajankohtaista

Iloista joulun odotusta!

Dekotalon väki rauhoittuu joulun viettoon 23.-29.12.2019. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa rentouttavaa joulunaikaa sekä onnellista uuttavuotta 2020!

Kouvolan Asuntomessujen arvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Kouvolan Asuntomessuilla arvonnan, jossa palkintona oli 2 kpl Kouvolan Lakritsin säkkituolia. Voittajat on arvottu ja onnettaren suosikkeja olivat Katja Lamberg Lahdesta ja Erika Pietilä Espoosta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Kuvassa Erika Pietilä, joka sai säkkituolin Vantaan toimipisteellämme.

 

Dekotalo mukana Kouvolan Asuntomessuilla

Tänä kesänä asuntomessuja vietetään Kouvolassa 12.7.-11.8.2019. Dekotalon messutalo Dekolaku on moderni, valoisa ja käytännöllinen koti. Yksi suunnittelun lähtökohdista oli perheen eri elämäntilanteiden huomioiminen ja neliöiden tehokas käyttö. Perhe halusi myös viihtyisän oleskelutilan, joka on erillään kodin muista tiloista. Yksikerroksisen L-mallisen talon toiseen siipeen sijoitettiin makuuhuoneet ja pesutilat. Toisessa siivessä on yhtenäinen olohuonekeittiö-tila, johon korkea huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat paljon valoa ja avaruutta. Kesällä tila jatkuu terassille.

Dekolakun julkisivu on musta kuin lakritsi, mutta sisustus on vaalea ja harmoninen, skandinaavisen minimalistinen. Tervetuloa asuntomessuille tutustumaan kohteeseemme (kohde nro 21)! Lue lisää Dekolakusta >>

Rakentaja 2019 Oulu -messuarvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Oulun rakennusmessuilla arvonnan, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. pääsyliput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja lippupaketin voittivat Minna ja Jarno Siurua Oulusta sekä Mikko ja Jonna Vanhala Oulusta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Asu & Remontoi -Kevätmessujen arvonnan voittajat

Helsingin Asu & Remontoi -Kevätmessuilla Dekotalon osastolla oli arvonta, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. pääsyliput kahdelle). Arvonta on suoritettu ja tällä kertaa onnelliset voittajat ovat Tuomo Kettunen Kirkkonummelta ja Anni Kymäläinen Järvelästä. Onnittelut voittajille!

Jyväskylän Rakennusmessujen arvonnan voittajat

Dekotalo järjesti Jyväskylän Rakennusmessuilla arvonnan, jossa arvoimme 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. liput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja lippupaketin voittivat Ulla Matikainen Jyväskylästä ja Outi Raisio Kuusasta. Lämpimät onnittelut voittajille!

Dekotalo ja Noblessa-keittiöt yhteistyöhön!

Saksalainen laatukeittiövalmistaja Noblessa toimii jatkossa Dekotalon muuttovalmistalojen kiintokalustetoimittajana. Noblessa on Euroopan suurin kiintokalustevalmistaja ja voimakkaasti kasvava toimija myös Suomessa. Noblessan valttikortteja ovat valikoiman laatu ja laajuus sekä toimitusvarmuus. Noblessan myymäläverkosto Suomessa on kattava ja palvelee Dekotalon asiakkaita kaikilla keskeisillä kaupunkikeskusalueilla.

Noblessa-yhteistyö on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäiset kalustetoimitukset tyytyväisille Dekotalo-asiakkaille on jo tehty!

Tasokkaita paritaloja Espooseen!

Deko-Talo Oy toteuttaa kuuden tasokkaan paritalon hankkeen Espoon Saunalahteen. As Oy Espoon Kalliopuisto on Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilän ammattitaidolla suunnittelema kokonaisuus, jonka asunnoissa käytännöllisyys ja moderni viihtyisyys yhdistyvät. Asunnot ovat kaksikerroksisia ja osassa on lisäksi myös kellarikerros. Tunnettuun Deko-Talon tyyliin talot rakennetaan ensiluokkaisista materiaaleista ja asiakkaille on mm. tarjolla monipuolinen ja trendikäs sisustusvalikoima.

Maanrakennustyöt kohteessa ovat meneillään ja runkotyöt alkavat huhtikuussa.

Kohteen myyntiä hoitaa 24Housing LKV, Heikki Niskanen 0400 684 411. Tutustu tarkemmin Kalliopuiston kohteisiin >>

Tampereen Asta Rakentaja -messuarvonnan voittajat

Dekotalon Asta Rakentaja -messuarvonnan voittajat on nyt arvottu. Kouvolan asuntomessujen pääsyliput kahdelle voittivat Elliot Aura Vesilahdelta ja Anna Sila Tampereelta. Onnea voittajille!

Vantaan Rakenna & Remontoi -messuarvonnan voittajat

Dekotalo järjesti arvonnan Vantaan Rakenna & Remontoi -messuilla, jossa palkintona oli 2 kpl lippupakettia Kouvolan asuntomessuille (paketti sis. liput kahdelle). Voittajat on nyt arvottu ja arpaonni suosi tällä kertaa Mia Lehikoinen Vantaalta ja Katja Kollin Sipoosta! Onnittelut voittajille!