Dekotalo 10 vuotta

Dekotalo 10 vuotta!

Muuttovalmiita taloja vuodesta 2011 lähtien

Dekotalo on toteuttanut muuttovalmiita koteja ympäri Suomen jo kymmenen vuoden ajan! Nuoresta iästään huolimatta Dekotalolla ja sen työntekijöillä on pitkä kokemus muuttovalmiiden talojen toteuttajana ja yrityksen omistajat ovat olleet luomassa valmistalokonseptia. Halu rakentaa ja uudistaa rakentamisen alaa on luonut uudenlaisen toimintakonseptin ja yrityksen perustajat haluavat kehittää sitä edelleen.

Joustavasti muunneltava ja yksilöllinen valmistalo vastaa nykypäivän perheiden tarpeita ja Dekotalo tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat muunteluvaihtoehdot. Perustamisestaan lähtien Dekotalo on halunnut panostaa muuttovalmiin talon laadukkaaseen sisustukseen ja hyvään varusteluun. Nyt onkin oiva mahdollisuus hyödyntää huikea juhlaetu ja varustaa uusi kotisi kaikilla herkuilla! Ota yhteyttä alueesi Dekomyyjään ja nappaa juhlaetu!

Muuttovalmis Dekotalo 10 vuotta

Löydä teille sopiva koti Dekotalon talopaketeista

Dekotalon talopaketit tarjoavat monipuolisia asumisen ratkaisuja erilaisille perheille ja tonteille. Asiakkaiden tarpeita kuunnellen olemme luoneet talomalleihin ajattomia ja arjen käytännöllisyyttä palvelevia ratkaisuja, suunnittelun suuntaviivana on ollut avarat tilat, jotta turhia hukkatiloja ei syntyisi.

1-kerroksiset talopaketit
2-kerroksiset talopaketit 
Paritalo talopaketit 
Rinnetalo talopaketit