Dekotalo 10 vuotta

Dekotalo 10 vuotta!

Hyödynnä huikea 10 000 € juhlaetu

Dekotalo juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan! Juhlavuoden kunniaksi olemme suunnitelleet paljon uutta ja vuotemme käynnistyy huikealla juhlaetukampanjalla! Tarjoamme nyt muuttovalmiin talon ostajalle 10 000 €:n alennuksen*! 

*Kampanja alkaa 12.1.2021. 10 000 € etu saatavilla muuttovalmiisiin talopaketteihin, joiden talotoimitus on vuoden 2021 aikana. Etua on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Juhli kanssamme ja nappaa juhlavuoden etu! Voit hyödyntää säästämäsi 10 000 € esimerkiksi rakennuskuluissa, nostamalla kotisi varustelutasoa tai panostamalla unelmien keittiöön. Mitä aiemmin teet talokaupan, sitä paremmin pääset valitsemaan teille sopivan toimitusajankohdan!

Aloitetaan vuosi 2021 suunnittelemalla teidän unelmien koti. Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä alueesi Dekomyyjään.

  Muuttovalmiita taloja vuodesta 2011 lähtien

  Dekotalo on toteuttanut muuttovalmiita koteja ympäri Suomen jo kymmenen vuoden ajan! Nuoresta iästään huolimatta Dekotalolla ja sen työntekijöillä on pitkä kokemus muuttovalmiiden talojen toteuttajana ja yrityksen omistajat ovat olleet luomassa valmistalokonseptia. Halu rakentaa ja uudistaa rakentamisen alaa on luonut uudenlaisen toimintakonseptin ja yrityksen perustajat haluavat kehittää sitä edelleen.

  Joustavasti muunneltava ja yksilöllinen valmistalo vastaa nykypäivän perheiden tarpeita ja Dekotalo tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat muunteluvaihtoehdot. Perustamisestaan lähtien Dekotalo on halunnut panostaa muuttovalmiin talon laadukkaaseen sisustukseen ja hyvään varusteluun. Nyt onkin oiva mahdollisuus hyödyntää huikea juhlaetu ja varustaa uusi kotisi kaikilla herkuilla! Ota yhteyttä alueesi Dekomyyjään ja nappaa juhlaetu!

  Muuttovalmis Dekotalo 10 vuotta

  Löydä teille sopiva koti Dekotalon talopaketeista

  Dekotalon talopaketit tarjoavat monipuolisia asumisen ratkaisuja erilaisille perheille ja tonteille. Asiakkaiden tarpeita kuunnellen olemme luoneet talomalleihin ajattomia ja arjen käytännöllisyyttä palvelevia ratkaisuja, suunnittelun suuntaviivana on ollut avarat tilat, jotta turhia hukkatiloja ei syntyisi.

  1-kerroksiset talopaketit
  2-kerroksiset talopaketit 
  Paritalo talopaketit 
  Rinnetalo talopaketit